Вие сте тука

Зоран Јошевски е роден 1977 година во Битола.

По професија е дипломиран технички инженер, доктор на технички науки.

Работи како доцент од областа на сообраќај и транспорт на Техничкиот факултет во Битола.  

Член на РСБСП од 2015 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media