Вие сте тука

Владимир Лазаров роден во Струмица 1965 година.

Образование Воздухопловна Воена Академија Задар, Хрватска.

Пензиониран воен пилот на хеликоптер.

За член на РСБСП е избран во мај 2019 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media