Вие сте тука

Виолета Димовска родена во Битола.

Професија-Дипломиран економист. Вработена во 3К Пелагонија АД Битпла.

За член на РСБСП е избрана во мај 2019 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media