Вие сте тука

Виктор Велевски роден во Кавадарци 1991 година.

Образование- Постдипломски студии на Правен факултет.

Вработен во Управа за јавни проходи.

За член на РСБСП е избран во мај 2019 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media