Вие сте тука

Венко Стомнароски е роден 1967 година во Прилеп.

По професиjа е дипломиран економски менаџер, магистер по туризам.

Работи во Македонски Телеком.  

Член на РСБСП од 2015 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media