Вие сте тука

Стојче Стаменковски е роден 1987 година во  Скопје.

По професија е дипломиран економист, магистер по деловно право. 

Од 2009 година е вработен во Кабинетот на Министерот за внатрешни работи, каде што во моментов е на работно место Државен советник. 

Член на РСБСП од 2011-2015 година.

Со одлука на Собранието на Република Македонија на 02.03.2015 година е именуван за Претседател на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата.

Е-пошта: stojce.stamenkovski@rsbsp.org.mk

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media