Вие сте тука

Роберто Рогожарски е роден 1964 година во  Штип.

По професија е дипломиран сообраќаен инженер, вработен како Секретар во АМД "Штип" Штип.

Член на РСБСП од 2016 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media