Вие сте тука

Монев Предраг е роден 1968 год. во Берово.

Дипломира на Електротехнички факултет во Скопје.

Член на РСБСП - втор мандар.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media