Вие сте тука

Оливер Лукароски роден во Прилеп 1979 година.

Професија – Магистер по економски науки.

Вработен во Министерство на внатрешни работи.

За член на РСБСП е избран во мај 2019 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media