Вие сте тука

Мерита Мустафаи е родена 1980 година во Тетово.

По професија е магистер по сообраќај.

Вработена во државен испитен центар Скопје.  

Член на РСБСП од 2015 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media