Вие сте тука

Лејла Ставилец e родена во Скопје 1976 година.

Образование – Дипломиран професор по одделенска настава.

Вработена во Собрание на Република Северна Македонија.

За член на РСБСП е избранa во мај 2019 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media