Вие сте тука

Иван Соколов е роден 1961 година во Виница.

Има завршено средно образование.

Од 2006 до 2014 година член на УО на ЈП за стопанисување со пасишта.  

Член на РСБСП од 2015 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media