Вие сте тука

Хавуше Лесковица - Исмаили

Хавуше Љесковица-Исмаили родена во Скопје 1986 година.

По професија е правник, магистер по уставно право.

Вработена е во Собранието на Република Северна Македонија.

За член на РСБСП е избрана во мај 2019 година. 

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот