Вие сте тука

Доц. д-р Златко Кесковски е роден во Охрид во 1970 година.

Завршил Економски факултет во областа на државното управување. Магистрирал и докторирал во областа на кризен менаџмент. 

Професор е на Факултетот за детективи и безбедност при ФОН Универзитетот во Скопје.

Член на РСБСП од 2015 год.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media