Вие сте тука

Дино Дрпљанин роден во Скопје 1990 година.

По професија е дипломиран економист.

Вработен во Бошњачки Демократски Сојуз- Генерален секретар.

За член на РСБСП е избран во мај 2019 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media