Вие сте тука

Дејан Донев роден во Делчево 1981 година.

Работи како веб дизајнер во приватна компанија.

За член на РСБСП е избран во октомври 2016 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media