Вие сте тука

Давид Берат

М-р Давид Берат е роден на 07.07.1987 година во Загреб, Хрватска.

Дипломира јавна администрација и политички науки на Југоисточниот Европски Универзитет.

Од 2008 година е вработен во Генералниот секретаријат на Владата на Република Македонија.

Член на РСБСП од 2016 година. 

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот