Вие сте тука

Бисера Мојсоска

Бисера Мојсоска е родена на 02.10.1990 година во Струга.

По професија е дипломиран правник, магистер по деловно право.

Работи во Генералниот секретаријат на Влада на Република Македонија.

Член на РСБСП од 2016 година.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот